eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

Stunder #5

Vannet falt på fjeset i lag med tårene hennes igjen. Denne gangen var det ikke vannet fra dusjen. Det var det hun så fint fra barndommen gav navnet "engleregn". Hun gråt, hikstet og hylte ut av smerte, oppgitthet og sorg. Det var vel kanskje en trigger? 

For hun er så sårbar som glass. Glasset er henne. Det er allerede spekker og det skal så ørlite til for at et lite knips kan skape tusen knas. 

Så kom han ut av mørket imens hun snakket med seg selv. Han av alle farger kledd i hvitt. Han visste navnet hennes og gav henne en god, hard og lang klem. Så fulgte han henne hjem og hun fikk snakket ut. 

Takk. 

 

Stunder #1
Stunder #2 
Stunder #3
Stunder #4

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits