eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

"Men hva gjør egentlig Eilén?"


//Bildet er funnet her//

Det som sårer meg er det at mennesker rundt meg antar hva jeg bruker pengene mine på, at jeg ikke gjør noe på fritiden min eller at jeg rett og slett bare er lat. Det sårer meg utrolig at mennesker rundt meg ikke forstår, men jeg kan ikke forvente at de forstår heller - at jeg kjemper en kamp hver eneste dag. At jeg kanskje ikke orker å stå opp av sengen, ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg ikke makter følelsene jeg bærer med meg hver dag eller potensielle triggere. Jeg sa til meg selv at jeg aldri skulle ende opp uten jobb, og jeg driver fortsatt med det målet. Jeg leser nå på fritiden fordi jeg har to eksamener i November/Desember måned som jeg tar som privatist, og til nyåret er det to eksamener i fag jeg aldri har hatt undervisning i, så det blir spennende og krevende.

 

Dette året fokuserer jeg på å bli frisk nok til å takle universitetet til neste høst om jeg kommer inn og det å ta de fire siste eksamenene mine så jeg har vitnemål. 

 

Så det er mange mennesker rundt meg som hjelper til og jeg er veldig glad for at jeg skal begynne med flere samtaler nå i November. Jeg vet jeg kommer til å bli så utrolig sliten fordi det er mye å takle, mye følelser og ikke minst masse å tenke på. Dette må til for å komme seg over det verste, tenker jeg, og jeg er mer enn villig til å fortsette å kjempe. Mine kamper.

Jeg fortalte på møtet at jeg hadde så lyst til å skrive artikler for et magasin eller en avis, men det var uaktuelt siden jeg har så mye annet på aktivitetsplanen min og det kan resultere i en innleggelse over tid. Jeg tenker jeg skal bruke fritiden min til å også skrive til psykopp og andre psykisk helse blader for å få mer erfaring innenfor journalistikken. 

Jeg forstår at det nå kan oppfattes som at det kan virke frekt å spørre hva jeg driver med, men jeg synes faktisk ikke det. Jeg blir bare enda mer såret dersom du spør menneskene rundt meg om hva jeg driver med, for det er ingen som vet det like godt som meg. Jeg kjemper hver eneste dag selv om det ikke synes fysisk. Jeg prøver så godt jeg kan, og det eneste jeg ønsker er bare å "gli inn med alle andre". Jeg jobber med meg selv, men jeg er ikke et supermenneske. 

Jeg skal kjempe og bli bedre for å takle ting bedre. Jeg skal fullføre drømmen min og bli journalist som driver med undersøkende journalistikk. Jeg har bestemt meg, men følger det psykiske med? Det er bare å vente og se. 

Jeg jobber med meg selv og jeg er ikke en superhelt.
Men det er vel ingen?

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
2 kommentarer

Monica Holt

02.11.2015 kl.21:31

Du er alt annet enn lat. Hadde andre også jobbet like hardt som det du gjør ville tema ikke vært aktuelt. Å gå inn i seg selv finne roen er noe alle trenger.

HL Helene

03.11.2015 kl.10:14

Ingen er supermennesker, men du er sabla god!

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits