eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

Stunder #4

Det varme vannet renner over hodet hennes imens hun sitter i fosterstilling i dusjen og hulker. Hun hyl gråter og lar seg selv føle på de forferdelige følelsene, og at marerittene som underbevisstheten hennes har prøvd å fortelle henne nå i flere uker, faktisk blir reelle. Hun husker ikke sist hun gråt så hardt som dette, kanskje det var når hun var barn? For ungdomstiden har aldri vært slik med så høy gråting. 

Det banker på. Vannet slutter å renne. 

"Demp deg litt, jeg snakker med noen" 

Det blir stille i fem minutter, før vannet kommer på igjen og strømmer like hardt som tårene hennes og blodet som renner ned i sluket. 

 

Stunder #1
Stunder #2 
Stunder #3

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
2 kommentarer

HL Helene

01.11.2015 kl.15:19

sterk lesning. Hvordan har du det nå?

Eilén Holt

01.11.2015 kl.15:51

HL Helene: Det går greit, men jeg kunne hatt det bedre. Det er veldig turbulent om dagen, så må finne verktøy jeg kan bruke for å mestre hverdagen bedre. Takk for at du er en av de som stiller spørsmål om hvordan jeg har det. <3 Det betyr mye for meg.

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits