Stunder #4

Det varme vannet renner over hodet hennes imens hun sitter i fosterstilling i dusjen og hulker. Hun hyl gråter og lar seg selv føle på de forferdelige følelsene, og at marerittene som underbevisstheten hennes har prøvd å fortelle henne nå i flere uker, faktisk blir reelle. Hun husker ikke sist hun gråt så hardt som dette, kanskje det var når hun var barn? For ungdomstiden har aldri vært slik med så høy gråting. 

Det banker på. Vannet slutter å renne. 

"Demp deg litt, jeg snakker med noen" 

Det blir stille i fem minutter, før vannet kommer på igjen og strømmer like hardt som tårene hennes og blodet som renner ned i sluket. 

 

Stunder #1
Stunder #2 
Stunder #3

2 kommentarer

HL Helene

01.11.2015 kl.15:19

sterk lesning. Hvordan har du det nå?

Eilén Holt

01.11.2015 kl.15:51

HL Helene: Det går greit, men jeg kunne hatt det bedre. Det er veldig turbulent om dagen, så må finne verktøy jeg kan bruke for å mestre hverdagen bedre. Takk for at du er en av de som stiller spørsmål om hvordan jeg har det. <3 Det betyr mye for meg.

Skriv en ny kommentar

Eilén Holt

Eilén Holt

21, Oslo

21 år og student bosatt i Oslo. Er en rektangel plassert i en firkantet verden. ​ Det å reise er en stor del av livet mitt, og jeg elsker det! Psykisk helse er min hjertesak. ​​ Kontakt meg gjerne på: Eilen_holt@hotmail.com

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt

Kategorier

Arkiv

hits