eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

En liten pakke til noen som er lei seg?

Hvis du kjenner noen som strever, så kan det være vanskelig å vise støtte. Noen ganger er det godt med bare en klem, en kopp kaffe og en liten snakk. Enkelte ganger har man kanskje lyst til å gjøre noe mer, og det er da buddybox kommer inn i bildet!

Jeg har sett litt rundt på nettet når det kommer til julegaver til familie og venner i år, også kom jeg over en kjempe søt boks som heter Hug In A Box av Blurt it out. Linken kan du finne her. Alt i alt koster pakken 276,- (prisen er nedsatt litt over 100 kroner med tanke på hva produktene koster) og er en fin gave å enten gi til seg selv når man har en tung tid eller til en venn som har en tung tid! På buddybox siden kan man finne mange gode tilbakemeldinger fra personer som enten har fått pakken av en venn/familie eller så har de bestilt selv. 

En av boksene jeg har sett på nettet har inneholdt sailor sokker, såpe, DIY kaktus kit, skriveblokk som er dekket om med et fint cover, kulepenn som hører til, postkort. 
Denne pakken er tilpasset å sende til venner eller familie som er innlagt på psykiatriske sykehus fordi det ikke inneholder noen skarpe gjenstander, du kan også sende boksen anonymt om du vil det. 


Bildet er hentet fra www.blurtitout.org

Her er en liten snutt fra Youtube som viser oppakningen av Buddyboxen! :-)

Selvfølgelig er det mulig å lage sin egen buddybox også! Det finnes mange fine ting på blant annet etsy.com som man kan bestille og lage en liten pakke til en venn eller familie. TGR har også er bra utvalg av forskjellige små ting man kan gjøre selv som det er ganske mye terapi i, også søstrene grene for den sakens skyld! 

Jeg har tittet på etsy under mental health når jeg søkte på Google, og der finnes det awareness bånd for forskjellige psykiske lidelser og fysiske sykdommer. Det er dessuten noen veldig søte tatoveringer jeg har lyst til å dele med dere som er en kjempe søt gave å gi til seg selv for å minne seg selv på positive ting i hverdagen m.m. "Band-aid" tatovering med forskjellige ord og setninger på fra www.etsy.com 
Denne er god for å minne seg selv på positive ting i hverdagen og at man er under en prosess der man skal bli friskere. 


Negative tanker som løses opp i vann//bildet er hentet fra www.etsy.com// 

Vet du om noen sider der man kan bestille noe for å glede andre som omhandler psykisk helse?

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

19, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg er diagnostisert med PTSD og Emosjonell Ustabil Personlighetsforstyrrelse. Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
Én kommentar

Anne-Grethe

28.10.2015 kl.18:04

Veldig lurt. <3

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits