eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

Hei, gamle bekjente!

Hei gamle bekjente.

Jeg ser deg når jeg går fort gjennom byen. Egentlig så vil jeg ikke være der jeg er, men jeg har ærend å gjøre. Jeg er sjeldent ute. Før når vi var godt kjent var jeg ute hver dag og jeg snakket med alle jeg kom over. Jeg smilte, jeg var konstant glad og aldri sliten. 

Hei, gamle bekjente. Det er ikke det at jeg Ignorerer deg. Ikke ta det personlig, vær så snill. Jeg føler bare ikke at jeg er verdig nok til å si hei til deg.
Kjenner du meg igjen? Eller ikke? Uansett, hvis du gjør det, så vil jeg bare si. 

Hei, gamle bekjente. Beklager, jeg har forandret meg. Jeg har blitt mett på det sosiale livet og har ikke samme energi som før. Ikke ta det personlig. 

Jeg liker deg egentlig.

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits