Ukens kommentar

Hei alle sammen! 

Først av alt, takk for at dere følger meg her inne, kommenterer og ikke minst, viser mye støtte! Det varmer hjertet mitt utrolig mye, og det gjør det dessuten lettere å være mer åpen for dere. Jeg er så utrolig glad for alle spørsmålene jeg får her av dere, og det gir meg inspirasjon til å skrive innlegg basert på det dere spør om. :-) 

For dere som følger meg her inne, så vil jeg si at jeg har en liker side på Facebook der jeg poster litt bilder, innleggene mine o.l. og jeg håper jeg kan være litt mer aktiv på den fronten framover også! Så det jeg tenkte var at jeg skulle ha "Ukens kommentar" der jeg fremmer en kommentar jeg får i uken og bloggen (om det er slik at de har registrert bloggen sin i kommentaren.) på en liten notat lapp som jeg poster på facebooksiden min! 

HER er Facebooksiden.

Håper dere vil følge meg på Facebook også! :-)  

2 kommentarer

Anonym

10.08.2015 kl.04:36

Jeg vil bare si at du er kjempe flink som prøver og komme deg videre, selvom det er en lang vei å gå. Men jeg tror det at vis man virkelig vil bli frisk så blir man det en dag. Jeg har hatt PTSD og hatt emosjonel og ustabil personlighetsforstyrrelse, men etter en kamp ved å selv ville bli frisk, ha en motivasjon for å bli frisk, gått til masse behandling har gjort meg bedre. Det føles fint og slutte i behandling og føle at man ikke trenger det lengre, og dit kommer sikkert du også :) STÅ PÅ :)

Hilsen en du en gang var på samme ungdomspost med :)

Eilén Holt

10.08.2015 kl.18:35

Anonym: Denne kommentaren varmet hjertet mitt og satt et stort smil rundt munnen min! Du er herlig du! Du gir meg dessuten håp når du sier du har blitt frisk fra begge diagnosene, og det er fantastisk at du føler du ikke trenger behandling lenger! Det varmer hjertet mitt.

Tusen, tusen takk! Lykke til videre, flotte deg.

Skriv en ny kommentar

Eilén Holt

Eilén Holt

21, Oslo

21 år og student bosatt i Oslo. Er en rektangel plassert i en firkantet verden. ​ Det å reise er en stor del av livet mitt, og jeg elsker det! Psykisk helse er min hjertesak. ​​ Kontakt meg gjerne på: Eilen_holt@hotmail.com

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt

Kategorier

Arkiv

hits