eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

Ukens kommentar

Hei alle sammen! 

Først av alt, takk for at dere følger meg her inne, kommenterer og ikke minst, viser mye støtte! Det varmer hjertet mitt utrolig mye, og det gjør det dessuten lettere å være mer åpen for dere. Jeg er så utrolig glad for alle spørsmålene jeg får her av dere, og det gir meg inspirasjon til å skrive innlegg basert på det dere spør om. :-) 

For dere som følger meg her inne, så vil jeg si at jeg har en liker side på Facebook der jeg poster litt bilder, innleggene mine o.l. og jeg håper jeg kan være litt mer aktiv på den fronten framover også! Så det jeg tenkte var at jeg skulle ha "Ukens kommentar" der jeg fremmer en kommentar jeg får i uken og bloggen (om det er slik at de har registrert bloggen sin i kommentaren.) på en liten notat lapp som jeg poster på facebooksiden min! 

HER er Facebooksiden.

Håper dere vil følge meg på Facebook også! :-)  

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

19, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg er diagnostisert med PTSD og Emosjonell Ustabil Personlighetsforstyrrelse. Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
2 kommentarer

Anonym

10.08.2015 kl.04:36

Jeg vil bare si at du er kjempe flink som prøver og komme deg videre, selvom det er en lang vei å gå. Men jeg tror det at vis man virkelig vil bli frisk så blir man det en dag. Jeg har hatt PTSD og hatt emosjonel og ustabil personlighetsforstyrrelse, men etter en kamp ved å selv ville bli frisk, ha en motivasjon for å bli frisk, gått til masse behandling har gjort meg bedre. Det føles fint og slutte i behandling og føle at man ikke trenger det lengre, og dit kommer sikkert du også :) STÅ PÅ :)

Hilsen en du en gang var på samme ungdomspost med :)

Eilén Holt

10.08.2015 kl.18:35

Anonym: Denne kommentaren varmet hjertet mitt og satt et stort smil rundt munnen min! Du er herlig du! Du gir meg dessuten håp når du sier du har blitt frisk fra begge diagnosene, og det er fantastisk at du føler du ikke trenger behandling lenger! Det varmer hjertet mitt.

Tusen, tusen takk! Lykke til videre, flotte deg.

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits