Jeg kan ikke skylde på deg, men du burde tatt ansvar (også..)

Jeg hater deg. Eller, jeg hater det du gjorde. Det såret meg, jeg ble svikta, du gikk bak ryggen min. Jeg vet ikke om jeg lenger vil ha deg i livet mitt, heller. Jeg vet ikke. Kanskje det er midlertidig fordi jeg bare er sinnsykt skuffa over deg, eller så vil det komme for å bli. Om det du gjorde var for å såre meg eller ikke, eller om det var bevisst, vet jeg ikke. Det kan jeg heller ikke vite, men jeg klarer ikke usikkerheten rundt det. Hva er hensikten din? Jeg kan ikke forstå at du av alle mennesker ville gjort noe sånt mot meg. 

Jeg vil ikke miste deg, men følelsen av at jeg bare er til bry og er slitsom får meg til å bryte sammen. Jeg føler meg såret, så sviktet. Jeg prøver å se ting gjennom deres øyne, men jeg klarer ikke, det er smertefullt og utenkelig. Det er kjipt å se at jeg faktisk er delskyldig i dette. Og det var ikke meningen å si for mye! Det var ikke meningen å lesse noe over på deg som du ikke kunne takle. Sinnet har heldigvis lagt seg, men skuffelsen er der enda. Den er sterk. Alt jeg klarte var å være sint og skuffet. For det er jeg. 

Jeg skulle egentlig ønske å si at det er sykdommen min som gjør meg slik, men det er ikke greit det heller. Man skal ikke skylde på sin egen sykdom for å slippe unna noe, men jeg er helt sikker på at det er "noe" som bare består av frykt og sinne som er inni meg. Jeg kan ikke alltid legge skylden på min diagnose. Den påvirker meg som menneske, ja, det gjør den, men jeg må selv lære meg å ta ansvar. Du burde tatt ansvar du også. Du burde latt vær å si det du sa til andre! Du burde! Jeg skulle bare ønske jeg klarte å se det i tide. At det kanskje var for mye for deg, men jeg har prøvd å være der for deg også. Du bare vil ikke.

Hvorfor i helvete lot jeg det gå så langt. Hvorfor lot DU det gå så langt?

 

 

Faen. 

6 kommentarer

Emilie Sørlie

14.05.2015 kl.22:06

sterkt... Tøft at du er så ærlig og ekte!

Eilén Holt

14.05.2015 kl.22:07

emilie s: Åh, takk. <3 Det er veldig, veldig koselig å høre!

Lilly

17.05.2015 kl.18:37

Sender mange varme gode klemmer <3 Du skriver veldig ærlig og bra, som er kjempe tøft gjort <3

Eilén Holt

19.05.2015 kl.16:29

Lilly: Tusen hjertelig takk, det gir meg mer motivasjon til å skrive mer!

Alma

11.06.2015 kl.13:59

Du skriver veldig bra! Har akkurat startet en blogg om mitt liv med diagnose, og synes dette er veldig spennende. Ha en fin dag videre!

Eilén Holt

15.06.2015 kl.21:45

Alma: Så flott at du er åpen!

Skriv en ny kommentar

Eilén Holt

Eilén Holt

21, Oslo

21 år og student bosatt i Oslo. Er en rektangel plassert i en firkantet verden. ​ Det å reise er en stor del av livet mitt, og jeg elsker det! Psykisk helse er min hjertesak. ​​ Kontakt meg gjerne på: Eilen_holt@hotmail.com

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt

Kategorier

Arkiv

hits