Regn

Det regner mye. Det er forsåvidt greit. Jeg liker regnet. Så jeg har vært ute og gått med en tur. Ble søkk bløt da for jeg har nemlig ingen regnjakke! Jeg liker våren egentlig. Den kom veldig fort i år, så mange planter er forvirra og lurer på hva de skal gjøre fordi de allerede har blomstret ut. Hvorfor liker jeg regnet? Jeg finner ro, det minsker stresset jeg har innabords, og jeg synes det er fint å høre på. Det er primitivt, men det er godt å se det vakre i det små. 

Jeg er ganske sliten i dag. Jeg har hatt eksamen i mediekommunikasjon, og den tok virkelig knekken på meg. Så det blir kjempe deilig å legge seg nedpå nå, og sove. På Onsdag er det rett på igjen, men sånn er det. Jeg blir heldigvis ferdig! Jeg trenger kreativitetsboost med hva jeg skal skrive. Det kommer vel litt av seg selv etter hvert.  

Hvis du tror solskinn bringer deg lykke, da har du ikke danset i regnet.

 

 

4 kommentarer

Lilly

12.05.2015 kl.00:24

Regnet er virkelig noe som gir ro, det gir meg også ro til å sitte inne og jeg føler meg mindre ensom inne i regnevær enn solskinn. Så flink du har vært med eksamen, skjønner godt du er sliten for det tar på. Masse lykke til på onsdag igjen :) Ha en fin kveld <3

Madeleine

12.05.2015 kl.00:44

regna her i hele dag også.

Eilén Holt

12.05.2015 kl.11:58

Lilly: Helt enig med deg! Veldig sliten ja, det tar virkelig på dette her, men sånn er det :) Tusen takk! Ha en super dag!

Eilén Holt

12.05.2015 kl.11:58

Madeleine: Skal regne hele uken her!

Skriv en ny kommentar

Eilén Holt

Eilén Holt

21, Oslo

21 år og student bosatt i Oslo. Er en rektangel plassert i en firkantet verden. ​ Det å reise er en stor del av livet mitt, og jeg elsker det! Psykisk helse er min hjertesak. ​​ Kontakt meg gjerne på: Eilen_holt@hotmail.com

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt

Kategorier

Arkiv

hits