eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

Stunder # 1

Det er så mange tanker på en gang. Alt raser. Null stabillitet, mye press og masse stress. Alt på en gang. Så kommer det stygge tanker. Vil bare ha de vekk. Sove.

Så kjenner jeg at du kryper opp i sofaen og legger deg ved siden av meg. Jeg stirrer på deg med tårevåte øyne og legger hodet mitt på puta, og kjenner du vasker vekk tårene mine. Jeg sier ingenting, jeg bare ligger der og lar deg. "Du er god, du. Du forstår så mye." Så sovner jeg med panna inntil pelsen din. 

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
4 kommentarer

Neneva

27.04.2015 kl.22:09

Sender en varm klem..

<3

Kampen for livet

28.04.2015 kl.00:31

jeg kjenner meg sånn igjen det er et tøft liv av og til men det må jo bli bedre, eller det blir bedre. synes det var et bra innlegg verden trenger å se at alt er ikke perfekt vi har det vondt. håper du føler deg bedre og takk for våre gode 4 beinte venner :) god klem

Eilén Holt

28.04.2015 kl.08:50

kampen for å leve: Vet nesten ikke hva jeg skulle gjort uten han, han forstår så mye selvom han bare er en liten fin hund! Jeg føler meg litt bedre nå, skal ha et møte i dag med noe som heter Psykiatri tjenesten for jeg har et oppstart der! Blir spennende!

Eilén Holt

28.04.2015 kl.08:50

Neneva: <3 Tusen takk for klem.

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits