eilenholt - min bakgrunn Trenger du hjelp? Følg meg! Hjem Media

PSYK-uken er over.

PSYK-uken er over, og det har vært mange gode programmer som har gått på TVen nå i det siste som har omhandlet psykisk helse. Det er fantastisk at NRK slår ring om psykisk helse og normaliserer det å være på psykiatrisk sykehus på lik linje med somatisk sykehus. Jeg har selv fulgt med på programmer som Flink pike og Jeg er ikke gal, og tidligere har jeg sett Ung og psykisk syk som er en veldig god dokumentar. 

PSYK-uka fungerte veldig bra! Gjennomsnittsalderen for NRK3 gikk ned til 27 år, og den er vanligvis på 30 år. Og hjelpetelefonen har fått en økning på 350 prosent etter denne uken. At flere bruker hjelpetelefonen er veldig bra, men jeg håper jo selvfølgelig at det var for andre årsaker enn at de ble trigget av programmene. 

Hvis du trenger hjelp så kan du nå Hjelpetelefonen hele døgnet på 116 123 eller så kan du gå inn på www.sidetmedord.no

Så du på noen av programmene under PSYK-uka? 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/2c5a85f0f47eb8169a7e843b143b08e500bf09ac 

5415207207

- Tilbake til forsiden

Eilén Holt

20, Sarpsborg

Hei, og takk for at du kommer innom min blogg! Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 19 år gammel jente fra Sarpsborg, Østfold som blogger om psykisk helse. Min vei, min sykdom og mine mål. Jeg håper at bloggen min vil kunne gi deg noe enten som pårørende, psykisk syk eller utenforstående. Jeg går i behandling for C-PTSD (Kompleks Post traumatisk stresslidelse) Kontakt: Eilen_holt@hotmail.com Irrasjonelle utsagn som ikke framstår som konstruktive og uten navn vil bli politianmeldt om det er av grov art.

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sosialt

">
Categories

Arcives

Design

hits