Om meg.

Hei, og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Eilén Irene Holt, og jeg er ei 20 år gammel jente fra Sarpsborg som er bosatt i Oslo nå for tiden. Denne bloggen er mitt "fristed" for å reflektere da jeg er under behandling for C-PTSD. Jeg er en av mange som ønsker mer åpenhet i samfunnet angående psykisk helse-tematikken, men tenker med meg selv også at vi har kommet langt og samtidig har en lang vei å gå! Det å bli frisk(ere) har oppturer såvel som nedturer. Kanskje man noen ganger også må gå en omvei som er ekstra lang for å komme seg gjennom det tunge, men til slutt står man igjen med omveien som en erfaring. Jeg håper at bloggen min kan bidra til at andre mennesker også er åpen for å dele mer om seg selv fordi det hjelper å snakke om det som er vanskelig. 

Bakgrunn

Min problematikk ble synlige i 10-årsalder med destruktive handlinger og tanker etter å ha erfart mye i livet som hører voksenlivet hvor det er mer mulig å takle det på rasjonelt vis. Jeg fikk muligheten til å komme inn i behandling på sykehus allerede i en alder av 13 (2009) hvor jeg fikk mye hjelp og hadde gode behandlere rundt meg. Etter dette oppholdet trodde jeg alt skulle bli bedre, men det ble starten på intensiv behandling med samtaler og eksponering for å bli mer kjent med meg selv og hva jeg har opplevd så jeg kunne forholde meg til det på en normalisert måte. Utfordringene har vært det samme, men det har også kommet flere på veien. 

Nå per dags dato har jeg snart gått i faste samtaler i 10 år og har hatt flere behandlere grunnet liten kapasitet i lille Sarpsborg. Veien har vært full av gode erfaringer såvel som vonde. Målet mitt er å bli frisk(ere) og lykkelig, med eller uten diagnoser. 

Takk for at du tok deg tiden! 

Liker du bloggen min, så kan du like siden min her

Kontakt: eilen_holt@hotmail.com

2 kommentarer

Lilly

07.05.2015 kl.13:00

Så flott blogg du har, gleder meg til å følge deg her :)

Eilén Holt

07.05.2015 kl.17:09

Lilly: Åh, så koselig å høre! :-D

Skriv en ny kommentar

Eilén Holt

Eilén Holt

21, Oslo

21 år og student bosatt i Oslo. Er en rektangel plassert i en firkantet verden. ​ Det å reise er en stor del av livet mitt, og jeg elsker det! Psykisk helse er min hjertesak. ​​ Kontakt meg gjerne på: Eilen_holt@hotmail.com

Følg Eilén på instagram Blogglisten eilenholt eilenholt

Kategorier

Arkiv

hits